Nulstil password

Advanced Search
Dine søgeresultater

Tilmeld feriebolig

Tilmeld feriebolig til udlejning på ferieboligsiden.dk – det er ganske gratis hos os indtil 1/6-2018, at oprette en annonce. Det eneste du skal gøre er følgende:

  1. Opret dig som bruger i feltet nedenunder
  2. Login som bruger – bagefter
  3. Du kan nu tilmelde en eller flere ferieboliger
  4. HUSK – opload så mange fotos som muligt og giv gerne så beskrivende en tekst som muligt af din feriebolig.
  5. HUSK – det er en stor fordel hvis du indtaster pris pr. dag – så kommer du mere frem i søgningerne, da søgninger er udfra pris.
  6. Du kan anvende kalender funktion og vores booking system

Rigtig god fornøjelse…

 

  • Plus & VIP Annonce

    Vi er allerede 131 private Ferieboliger og vi vil gerne være flere. Når du har oprettet din annonce (GRATIS indtil 1/6-2018) så kan du tilkøbe en Plus Annonce. Med en Plus Annonce får du bedre visninger, herunder forsidevisninger samt kommer forrest i køen ved søgninger. En Plus Annonce koster kun DKK 395 per. år inkl. moms. Den bedst annoncering af din feriebolig får du ved at købe en VIP annonce til 995 kr. per år. VIP er 10 udvalgte ferieboliger der blive vist øverst i søgningerne. VIP annoncer bliver også markedsført i Nyhedsbreve og på vores Facebook gruppe med mere end 2.000 brugere med interesse indenfor Sommerhuse og Ferieboliger. Skriv til admin@Ferieboligsiden.dk for at købe af VIP Annonce. Det er først-til-mølle, da der kun er 10 Annoncer
  • Kontakt