Nulstil password

click to enable zoom
Loading Maps
Vi fandt ingen ferieboliger med de kriterier
open map
Advanced Search
Dine søgeresultater

Vi hjælper dig med din udlejning...

Om ferieboligsiden

ferieboligsiden er en side hvor udlejer og lejer kan mødes og parterne imellem indgå aftale om leje af feriebolig. Ferieboligsiden.dk formidler således udelukkende kontakten mellem udlejer og lejer gennem nærværende platform, og har intet med selve udlejen parterne mellem at gøre.

Du er altiv velkommen til at skrive til os på admin@ferieboligsiden.dk hvis du har spørgsmål til funktioner på siden eller andet, du er i tvivl om. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.

Prøv også ferieboliger.eu

Vi har et samarbejde med hjemmesiden ferieboliger.eu som også udlejer mellem private. Dette er en side, der også er gratis at benytte og oprette ferieboliger på. Vi opfordrer således at du også opretter din feriebolig på denne side.

Synliggør din feriebolig

Vi anbefaler at du ved oprettelse af ferielejlighed eller sommerhus udfylder så meget tekst som muligt og oploader så mange og gode billeder som muligt. Det giver flere besøgende.

Gratis tilmelding af feriebolig

Hvis du skal udleje din feriebolig så er det enkelt, nemt og helt gratis at oprette din feriebolig på ferieboligsiden.dk

  • Plus & VIP Annonce

    Vi er allerede 131 private Ferieboliger og vi vil gerne være flere. Når du har oprettet din annonce (GRATIS indtil 1/6-2018) så kan du tilkøbe en Plus Annonce. Med en Plus Annonce får du bedre visninger, herunder forsidevisninger samt kommer forrest i køen ved søgninger. En Plus Annonce koster kun DKK 395 per. år inkl. moms. Den bedst annoncering af din feriebolig får du ved at købe en VIP annonce til 995 kr. per år. VIP er 10 udvalgte ferieboliger der blive vist øverst i søgningerne. VIP annoncer bliver også markedsført i Nyhedsbreve og på vores Facebook gruppe med mere end 2.000 brugere med interesse indenfor Sommerhuse og Ferieboliger. Skriv til admin@Ferieboligsiden.dk for at købe af VIP Annonce. Det er først-til-mølle, da der kun er 10 Annoncer
  • Kontakt