Nulstil password

click to enable zoom
Loading Maps
Vi fandt ingen ferieboliger med de kriterier
open map
Advanced Search
Dine søgeresultater

Vi hjælper dig med din udlejning...

Om ferieboligsiden

ferieboligsiden er en side hvor udlejer og lejer kan mødes og parterne imellem indgå aftale om leje af feriebolig. Ferieboligsiden.dk formidler således udelukkende kontakten mellem udlejer og lejer gennem nærværende platform, og har intet med selve udlejen parterne mellem at gøre.

Du er altiv velkommen til at skrive til os på admin@ferieboligsiden.dk hvis du har spørgsmål til funktioner på siden eller andet, du er i tvivl om. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.

Prøv også ferieboliger.eu

Vi har et samarbejde med hjemmesiden ferieboliger.eu som også udlejer mellem private. Dette er en side, der også er gratis at benytte og oprette ferieboliger på. Vi opfordrer således at du også opretter din feriebolig på denne side.

Synliggør din feriebolig

Vi anbefaler at du ved oprettelse af ferielejlighed eller sommerhus udfylder så meget tekst som muligt og oploader så mange og gode billeder som muligt. Det giver flere besøgende.

Gratis tilmelding af feriebolig

Hvis du skal udleje din feriebolig så er det enkelt, nemt og helt gratis at oprette din feriebolig på ferieboligsiden.dk

  • Plusannonce

    Når du har oprettet din gratis annonce så kan du tilkøbe en Plusannonce. Med en Plusannonce får du bedre visninger, herunder forsidevisninger samt kommer forrest i køen ved søgninger. En plusannonce koster kun DKK 250 pr. år inkl. moms og købes i din annonce administration.
  • Kontakt

    Brådebæksvej, 2970 Hørsholm

    admin@datacompany.dk

    Datacompany ApS